nakit i pozivnice za svadbu

Kako izabrati originalne burme?

Organizovanje venčanja je jedan vrlo zanimljiv proces i treba uživati u svakom segmentu. Na sam dan venčanja treba da se opustite i da uživate, ali zato pre toga sledi jedna prava mala avantura. Odabir datuma, sale, venčanice, odela, zakazivanje matičara, sveštenika, dekoracija, torta, pozivnice, burme. Što više idete u detalje, to će vam biti i zanimljivije, ali i za nijansu stresnije.

Organizacija svadbe nije lak zadatak. Jedan od lepšh momenata, pored biranja venčanice jeste i biranje burmi. To je samo iz jednog razloga zanimljivije i to baš zbog toga što to mladenci zajedno biraju.

Pre svega – cenite mišljenje partnera

Burme koje budete izabrali treba da se svide kako vama, tako i vašem partneru jednako. Treba usaglasiti mišljenja i ukuse. Najvažnije je da se na početku dogovorite koje su to prihvatljive varijante. Ako vaš partner izričito ne želi nešto, onda bi bilo dobro da mu se prilagodite. Burme u suštini treba da budu iste i da simbolizuju jedan novi početak. Pravo je uživanje zajedno sa partnerom birati burme.

Najklasičnije mat burme

Za sve koje vole jednostavnost i prefinjenost, mat burme su pravo rešenje. One su efektne isto kao i bilo koje druge burme sa dijamantima, cirkonima ili u drugim bojama. Mat burme, napravljene od belog zlata, koliko god bile jednostavne, biće originalne, jer previše često viđamo burme koje sijaju ili su upadljive.

Datumi i stihovi na burmama

Ove burme su originalne jer vi birate koji datum će da stoji na njima ili koji će stihovi biti ugravirani. Naime, treba dobro razmisliti šta će biti ugravirano na vašim burmama i da li uopšte želite da nešto bude ugravirano. Dobro bi bilo da to budu određeni stihovi, neka poruka ili slično. Zapravo bi dobro bilo da bude neka vaša uzrečica, navika ili želja. Jednostavno će biti lepo kada nekada zapnete u životu da pogledate unutrašnjost burme, koja će vas malo oraspoložiti. Datume takođe možete da ugravirate na burmama, ali to već nije toliko originalno, jer se većina parova upravo odlučuje na to.

Burme sa neobičnim detaljima

Burme ne moraju da budu samo klasične, one mogu biti i sa mnogo detalja. U zavisnosti od toga šta volite možete da izaberete burme. Prepoučuje se da sami osmislite izgled vaših burmi. Imaćete verovatno veliki izbor kada uđete u zlataru, ali kako bi vaše burme zaista bile jedinstvene, onda možete zatražiti da izrade specijalno za vas. Na burmama se mogu naći ugravirani razni oblici, poput zvezdica ili nekih drugih sitnica koje simbolizuju nešto. Naravno to se neće ugravirati da bude previše očigledno i upadljivo, već bi trebalo da bude jedva primetno, ali da samo vi znate o čemu je reč.

Burme sa belim i rozim zlatom

Roze zlato je sve više i više popularnije i samim tim i burme sa rozim zlatom su i te kako tražene. Roze zlato nije toliko upadljivo, tako da muški deo ne mora da se brine ukoliko nisu ljubitelji roze zlata. Naime, takve burme su često kombinacija belog i roze zlata. Sa druge strane, budući mladoženja može izabrati samo burmu sa belim zlatom, a buduća mlada sa detaljima roze zlata, dok bi svi ostali elementi bili isti i kod njega i kod nje.