Kakav je parfem Versace Crystal Noir?

Da biste izgledali moderno i sa stilom, nije dovoljno samo da vodite računa o svojoj odeći, već i da izaberete pravi parfem koji će naglasiti sopstvenu individualnost. Naime, vaš parfem vam omogućava da budete jedinstveni, originalni i posebni. Neki parfemi deluju tako dobro da utiču pozitivno na vaše raspoloženje i osećanja. Nasmeju vas i uz njih uživate u malim stvarima u životu.

Ovi mirisi vam savršeno stoje, nebitno u kojim situacijama ih koristite. Pitate se: „Kakvi su to parfemi?“ Odgovor je prilično jednostavan – naravno, parfemi iz grupe voća. Jedan od takvih parfema je i Versace Crystal Noir. To je romantičan miris za kojim će se  ljudi okrenuti i neće prestati sa pitanjem koji parfem nosite. Versace Crystal Noir nikoga ne ostavlja ravnodušnim i ukoliko ga kupujete za poklon osobi sigurno se  neće razočarati.

Mirisne note parfema Versace Crystal Noir

Versace Crystal Noir cvetni parfem za žene je jedinstvena mešavina gardenije, božura, cveta narandže, mošusa i sandalovine, koja elegantno otkriva bujni i opojni eliksir za privlačnu, samopouzdanu ženu – Versace ženu. Gornje note su biber, đumbir i kardamom dok su srednje note kokos, gardenija, cvet narandže i božur. Bazne note ovog parfema su sandalovina, mošus i amber. Parfem Versace Crystal Noir  je magični parfem koji je proziran i senzualan u isto vreme. Ovaj parfem je cvetni, apsolutno ženstven, nežan i dugotrajan miris. Mešavina ambera i mošusa u bazi čini miris misterioznim, veoma senzualnim i izrazitim. Miris je kreirao  Antoine Lie  2004. godine. i nakon par godina parfem Versace Crystal Noir postao je omiljeni mnogim ženama širom planete. Bočića parfema je takođe neodoljiva sa elegantnim poklopcem koji odaje utisak luksuza i prefinjenosti. Oni koji koriste ovaj parfem teško se odvajaju od njega i sa neodlučnošću se odlučuju za neki drugi parfem. 

Šta još treba znati znati cvetnim i voćnim parfemima

Glavna tema ovih parfema je savršena kombinacija voća i cveća. A po duhu i postojanosti ovi parfemi su jedinstveni, veseli i neverovatno ženstveni. Zahvaljujući svojoj prepoznatljivoj aromi, ove romantične parfeme vole svi pa možete neke od njih, poput Versace Crystal Noir, pokloniti najdražoj osobi za rođendan, 8. mart i za neku drugu posebnu priliku. Kombinacija cvetnih i voćnih nota obično se može naći u mirisima za žene. Parfemi sa cvetnim i voćnim notama imaju možda i najveći udeo na tržištu sa preko 1.500 naslova parfema. Ovi mirisi preplavljuju tržište od 1990. godine. Tada su napravili pravi iskorak u odnosu na prethodne klišee u industriji parfema. Cvetne i mirisne note preporučuju se za nošenje tokom letnjih i prolećnih meseci. Oni su divan način da pokažete svoju romantičnu stranu. Definitivno daju svežinu koja je ženi potrebna. Pogodne su za posebne prilike kao i za svakodnevni život. Cvetno-voćni mirisi daju svojim vlasnicima dodatnu dozu stila, elegancije i lepote. Oni daju ženi samopouzdanje koje joj je potrebno u nekim posebnim i bitnim trenucima.

Završna reč o parfemima

Ne zaboravite da parfem nije samo modni dodatak, već i naglašava i dopunjuje vaš izgled! Pre svega, parfem je vaš prepoznatljiv znak. Parfem je ono što vas čini jedinstvenim.