Audi R8 Hyper Black Edition – kada izgled ne vara

audi betmen

Tjunerska Firma Andreson Germany čije sedište je u Dizeldorfu je predstavila još jedan paket tjunerske opreme za Audi R8. Ovoga puta oprema nosi naziv Hyper Black i inspirisana je legendarnim negativcem Star Wars serije filmova Darth Vader-om i njegovom potpuno crnom odorom i mračnom dušom.

audi betmen

Baziran na R8 V10 modelu, ovaj automobil koji je tjunirala kompanija Anderson poseduje revidiranu elektorniku motora i instaliran aktivni novi izduvni sistem koji je za čak 22 kg lakši od fabričkog sistema. Takođe, instalirani su novi filteri za vazduh visokih performansi koji su omogućili povećanje snage motora sa 525 na 589 ks.

audi betmen

Da bi upotpunili unapređenja snage, tjuneri su automobil opremili i sa specijalnom opremom za spoljašnjost koja uključuje novi prednji spojler i zadnji difuzor kao i zadnje krilo. Karoserija vozila je obojena u specijalnu sjajno crnu boju, dok su na automobil postavljeni 19“ točkovi. Interesantnan detalj potpuno crnoj spoljašnjosti su narandžaste čeljusti kočnica koje vire iz crnih felni.

Moto.rs

audi betmen

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *