Zaprosio je preko ukrštenice u novinama

ukrstenica
Nakon što je Marlowe Epstein (31) rešila ukrštenicu u Washington Postu šokirala se videvši da je namenjena njoj. U jednom redu je pisalo Marlowe Epstein, a u drugom Hoćeš li se udati za mene?. Corey Newman (28), na sreću, nije dugo trebao da čeka na odgovor….

Corey je nekoliko meseci razmišljao o posebnim veridbama. Uspeo je uz pomoć tvorca ukrštenica iz Washington Posta Boba Klahna. Subotnje jutro počelo je kao i obično. Marlowe je skuvala kafu i sela na kauč da bi rešila ukrštenicu. Ništa joj nije bilo sumnjivo dok nije došla do 37 vodoravno. Pitanje je bilo Zaljubljeni Shakespeare, a odgovor Marlowe. Na 39 vodoravno stajalo je Scenarista Casablance, Julius ili Philip, a rešenje je bilo Epstein.

“Jesam li poludela?!“ rekla je Marlowe pre nego što je došla do najbitnijeg pitanja. Na 51 vodoravno pisalo je Reči koje idu s određenim prstenom.

“Hoćeš li se udati za mene?“zbunjeno je rekla Coreyju koji je u ruci već držao dijamantni prsten, kleknuo i ponovio pitanje.

“Bila sam van sebe. Zaista je impresivno to izveo“ rekla je posle. Corey je planirao ukrštenicu za nedjelju, ali u zadnji tren su otkrili da idu na put pa je morao sve da prebaci na subotu. Telefonom je dogovorio vereničku ukrštenicu za prvo izdanje i ujutro skoro ostao bez novina jer su bile rasprodate. Na kraju je posudio jedne novine koje je našao ispred komšijinih vrata. Obećao je da će im vratiti novac za novine sa kamatom.

ukrstenica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *