Vremešni Kinez radi sklekove na oštricama

kinez siljci

Profesor fizike na jednom Univerzitetu u Kini usavršio je veštinu vežbanja sklekova na metalnim oštricama, pa tako svaki dan napravi i do četiri hiljade sklekova….

Xie Guanghai (57), profesor fizike u Louyangu u proviniciji Henan, tvrdi da svaki dan uradi oko 4.000 sklekova. Prema njegovim rečima, bilo mu je potrebno četiri godine da usavrši svoju tehniku sklekova prilikom čega se oslanja na oštrice fiksirane drvenim pločama. Ovu veštinu usavršio je zahvljujući zadebljanoj koži na dlanovima koja mu omogućava da radi sklekove i prođe bez posekotina, prenosi britanski The Sun.
„Kako je rastao moj interes za neobičnu vežbu, tako su zadebljanja na mojim dlanovima postajala sve deblja“, rekao je Xie. Inače, Xie je već vlasnik dva svetska rekorda za obične sklekove. Jednog od njih je postavio uradivši 6.012 skleka, a sada planira postaviti još dva svetska rekorda u sklekovima na oštricama. „Sklekove sa osloncem na oštrice sam počeo raditi pre četiri godine, nakon što sam na jednom programu video čoveka koji se penjao lestvicama napravljenim od oštrica. Nadam se da mogu dostići novi rekord radeći sklekove na oštricama“, dodao je Xie.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *