Vozač ispao iz kabine a traktor rušio sve pred sobom.

traktor
Traktor je uništio sve pred sobom kad je njegov vozač ispao iz kabine razbijajući automobile, zidove i na kraju se konačno zaustavio u dnevnoj sobi jedne kuće….
Vozač je ispao iz kabine kada je ogromna mašina sa prikolicom demolirala baštenski zid i srušila trem kuće u Exhallu, Coventry.
Neverovatno ali niko nije povredjen, a i porodica u čijoj se dnevnoj sobi zaustavio traktor je srećom bila u tom trenutku van kuće.
Komšika Sue Chadband je čula veliki prasak oko 4 sata poslepodne, kada je izašla da vidi šta se dešava videla je ogromnu mašinu nabijenu u kuću njenih komšija.
“Bili smo u kući i čula sam jak prasak, upitala sam muža šta je to, a zatim smo istrčali napolje i videli traktor“, rekla je Sue. “Nisam očekivala da vidim traktor u kući mojih komšija. To nije tip stvari koju očekujete da vidite svakog dana“.
Policija smatra da je vozač traktora ispao iz kabine a da je traktor nastavio da ruši sve pred sobom. Okolnosti pod kojima je vozač ispao iz kabine i dalje su neobjašnjive. Traktor je pričinio veliku materijalnu štetu, a vozač je trenutno u bolnici gde se oporavlja.
traktor

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *