Video se na Google Street Viewu pa smršao 45 kila

mrsavljenje
Bob Mewse je imao 135 kilograma kada je ugledao svoju fotografiju na Google Street Viewu. Taj snimak pomogao mu je da prvi put jasno vidi kako zapravo izgleda. Kolači, bomboni i čokoladice u trenutku su mu preseli, što je rezultiralo njegovom novom linijom.
Google Street View snimio je Boba Mewsea iz Bristola dok je stajao nasuprot benzinske pumpe. Kada je ovaj 56-godišnjak ugledao sebe u sivoj majici veličine šatorskog krila, zaključio je da je vreme za radikalne promene.

Za godinu dana Mewse je izgubio 45 kilograma, drastično izmenivši svoje prehrambene navike i implementirajući vežbanje u svoj dnevni raspored. ‘Zgrozio sam se kada sam vidio taj ‘krompir’ na slici. Bio sam ogroman. Stomak mi je strčao van i izgledao sam strašno’, komentarisao je prizor koji ga je potaknuo da se dovede u red. ‘Bio sam u tako lošoj formi da nisam mogao istovremeno da hodam i pričam. Pritisak mi je bio jako visok i imao sam problema s leđima’. Kada je vidio fotografiju odmah se upisao u teretanu, gde je dobio plan ishrane i vežbanja. Prehrana bogata voćem, povrćem i proteinima, pomogla mu je da u jako kratkom vremenu istopi opasan višak.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *