U spavaćoj sobi našla aligatora

krokodil
Alexis Dunbar našla je aligatora u svojoj spavaćoj sobi kad se u subotu vratila svojoj kući na američkoj Floridi. ˝Pogledala sam desno i ugledala aligatora u spavaćoj sobi za goste˝, ispričala je Alexis i dodala da je odmah pobegla iz kuće. Ali, onda se setila svojih mačaka….

˝Mačke su mi kao kćeri. Pomislila sam da ih je aligator pojeo. Posvuda je bilo krvi˝, rekla je. Međutim, ispostavilo se da je krv bila od nepoznatog gosta. Verovatno se ozledio u prirodi ili dok se provlačio kroz prolaz za mačke na vratima Alexisine kuće. Obe mačke su kasnije izašle iz svojih skrovišta, prestrašene, ali neozleđene.

krokodil

Stručnjaci za divlje životinje koji su došli da uolove uljeza rekli su da se aligator verovatno uspeo iz bare iza kuće, provukao ispod ograde, preko dvorišta i u kuću ušao kroz otvor za mačke. Iako su aligatora odveli, Alexis kaže da će ju još neko vreme biti strah hodati po kući. ˝Aligatori ulaze u bazene ili tako nešto, ali nikad u kuću. Strah me je da spavam ovde. Svakako ću još jednom pogledati ispod kreveta˝, rekla je Alexis, a prenosi Daily Mail.

krokodil

krokodil

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *