U Indoneziji tumore leče duvanskim dimom

duvan tumor
Indonezijska klinika Griya Balur svoje pacijente leči ni manje ni više nego duvanskim dimom. Doktori iz klinike uveravaju da duvanski dim leči mnoge teške bolesti poput autizma i tumora….
Osnivačica klinike, Gretha Zahar, rekla je da su u poslednjih deset godina svojim neobičnim lekom izlečili više od 60.000 ljudi. Osim što navodno leči bolesti, dim može usporiti starenje. Štetni sastojak cigareta, tvrdi Zahar, je živa i ona prouzrokuje bolesti.

“U mojim cigaretama koje zovemo “božanskim cigaretama“ postoje sastojci koji izvlače živu iz tela“ objasnila je Gretha.

Koristeći “božanske cigarete“ tretira i emfizeme. Kroz uši, nos, grlo i rane na telu uduvuje duvanski dim koji upija slobodne radikale pri lečenju tumora. Na internet stranici klinike doktorica kaže da nije objavljivala svoja lečenja u naučnim časopisima niti ima nameru da se bori sa zapadnjačkim medicinskim stručnjacima.

Njene metode nedavno su predstavili indonezijskom Ustavnom sudu nakon što su lokalni farmeri i uzgajivači duvana protestovali protiv zakona u kojem stoji da duvan pruzrokuje zavisnost. Farmakolog Aris Widodo sudu je rekao da nikada nije čuo da je neko umro od pušenja. Upravo suprotno, tvrdi Widodo, pušenje je dobro za zdravlje.

“Pušenje duvana pomaže da se rešite nervoze, poboljšate koncentraciju i smirite živce. Duvan je najjeftinija alternativa drugim skupim lekovima za smirenje poput Valiuma“ – objasnio je Aris.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *