U Britaniji postoji 100 miliona “misterioznih ključeva“

kljucevi
Prosečan Britanac poseduje svežanj od devet ključeva od kojih barem za dva ne zna za šta služe, rezultat je nedavnog istraživanja, koje upućuje na zaključak da na Ostrvu ima više od 100 miliona „misterioznih ključeva“ čija ukupna težina prelazi 1000 tona….
Istraživanje koje je sprovelo osiguravajuće društvo Esure pokazalo je da žene u Velikoj Britaniji imaju u proseku 10, a muškarci osam ključeva. I jedni i drugi imaju uglavnom po dva ključa čija im je svrha potpuno nepoznata. I mada prosečan Britanac u svom svežnju ima devet ključeva, ima i onih (25 posto) koji nose od 10 do 15, a pojedini (9 posto) čak 21 i više ključeva, prenosi Daily Express.
Anketa je takodje pokazala da svaka peta porodica drži po jedan ključ skriven na desetak koraka od ulaznih vrata, a da su najčešća skrovišta poveći kamen, saksija sa cvećem i otirač. Svaki deseti ispitanik rekao je da ne menja bravu u slučaju gubitka ključeva, a dve trećine anketiranih da drži svežanj ključeva kod suseda, rodbine ili prijatelja. Među njima ima najviše osoba starijih od 55 godina, dok je trećina ispitanika mlađih od 25 godina rekla da nikada ne poverava ključeve drugim ljudima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *