Spava sa tigrom u krevetu

tigar
Tinejdžerka sa Floride ima šestomesečnog tigra za kućnog ljubimca, a svaku noć, njen ‘tigrić’ spava u krevetu sa njom.Otkako je rođen, bengalski tigar Will spava sa svojom 17-godišnjom gazdaricom Felicijom Frisco, koja se u potpunosti brine o njemu, kao majka….

‘Njegova dlaka mi ulazi u nos i nalazi se svuda po posteljini’, kaže Felicia, a prenosi Daily Mail.

Tvrdi da je njen Will umiljat, a dodaje kako se briga o njemu ne razlikuje od one za normalnog kućnog ljubimca, kao  recimo psa. ‘To je kao da se brinete o psu. Ako se brinete o tigru, za vas je to normalna stvar’, zaključila je. Ali, njeni roditelji naučili su je da nikad u potpunosti ne veruje životinji.

tigar

Odbacila ga majka pri rođenju

‘Uvek mi kažu da nikad u potpunosti ne verujem životinji, čak ni psu. Moraš da  budeš svesna rizika kojem se izlažeš’, prepričala je savet roditelja. Ipak, Will nije prvi tigar koji je delio postelju s Felicijom, jer pre njega i njegov otac Daruba je spavao u istom krevetu. Felicia se brine o Willu jer ga je odbacila njegova majka još pri rođenju. Što se tigra tiče, ta je tinejdžerka jedina majka koju poznaje otkako zna za sebe.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *