Smršala je ali se i smanjila…

mrsavljenje
Ema Holms je imala 170 kg kad su joj doktori rekli da izabere izmedju dijete i smrti. Ona je izabrala zdralji i sredjeniji život, odnosno za 18 meseca je ostvarila svoj san…
Ova 41-godišnja žena odlučila je da oslabi, odnosno za 18 meseci izgubi više od 100 kilograma. Ipak, mnogo je iznenadilo to što se i smanjila. Holms je od konfekcijske veličine 28 spala na 10, u stvari smanjila se 7 centimetra, od 174 na 167.
Ovo veliko smanjenje visine doktori pripisuju smanjenju količine masti izmedju pršljenova. Danas Ema ima 67 kilograma, a sa dijetom je počela kad su joj doktori rekla da joj je ostalo samo još 10 godina života ukolik drastično ne promeni navike. Ona je probla sve metode za koje je čula, ali svaki put je vraćala kilograme koje je izgubila i dodavala još neko preko.
Doktori su na kraju predložili operaciju želudca, i ona je prihvatila, iako je znala šta je očekuje. Smanjenje želudca je napravljeno 2008. godine. “To je teška operacija, ali u bolnici sam provela samo nekoliko dana“, kaže Ema, koja je svoju novu liniju obeležila kupovinom prvog bikinija i malog automobila.
Na kraju, da bi dobro izgledala u smanjenoj verziji, Holms je morala da plati 8.000 funti da bi odstranila višak kože na ledjima i stomaku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *