Sladoled od majčinog mleka!!!

sladoled
Victoria Hiley je majka koja je ozbiljno shvatila dojenje. Snaga njenih uverenja može se videti i po tome što je dala londonskoj poslastičarnici “The Icecreamists“ da od njenog mleka napravi sladoled….

Tridesetpetogodišnja majka Victoria Hiley radi za žene koje imaju problema s dojenjem. Odnedavno postoji još jedna ustanova koja koristi njene usluge – londonska poslastičarnica “The Icecreamists“, prenosi Daily Mail.

sladoled mleko

Victoria Hiley prodaje svoje mleko poslastičarnici u Covent Gardenu za 45 funti po litru. Ovaj novi neobični angažman našla je preko oglasa na internet forumu “Mumsneta“.

sladoled mleko
Novi sladoled zove se Baby Gaga. Poslovodja poslastičarnice “The Icecreamists“ Matt O’Connor kaže da meša majčino mleko s vanilom s Madagaskara i sladoledom sa ukusom limuna. Jedan Baby Gaga košta 14 funti i našao je svoje mesto među ostalim egzotičnim ukusima koji se nude u Covent Gardenu.

sladoled mleko

„Niko već sto godina nije napravio ništa zanimljivo sa sladoledom. Neki se ljudi stresu s gađenjem kad čuju od čega je, no drugima je to zanimljivo. Zapravo se radi o nečemu potpuno organskom i prirodnom“, kaže Matt O’Connor.

sladoled mleko

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *