Skoro 2.000 Španaca dobilo po 300.000 eura na lutriji

loto spanija
Gotovo dve hiljade Španaca dobilo je neočekivani Božićni poklon, izdašan dobitak na lutriji! Svaki je dobio 300 hiljada eura. Tradicionalni El Grando ove je godine igračima isplatio više od dve milijarde eura….

Neočekivano slavlje širom Španije! Tradicionalna božićna lutrija pokazala se najsrećnijom za 1.950 igrača. Pobednički broj 79250 svakome od njih doneo je 300 hiljada eura. ‘Želeo sam dobitak zbog svoje dece i dobio sam ga za svoju decu! Moja deca su moja duša. Volim ih najviše na svetu!’, rekao je jedan od dobitnika. ‘Ne mogu da verujem! Sin mi je rekao da smo dobili na lutriji, ali ja još ne verujem!’, dodala je još jedna dobitnica na lutriji. ‘Prošli mesec izgubio sam posao. Sada mogu nastaviti da živim’, zaključio je još jedan od dobitnika.

U zemlji s najvišom stopom nezaposlenosti u Europi, izvlačenje tradicionalne lutrije željno se iščekivalo. Reč je o najbogatijoj lutriji na svetu, u kojoj je dobitak siguran. Jedan jackpot ne postoji. Svaki izvučeni broj od pet  je dobitni, s iznosima od 20 do 300 hiljada eura. Ove je godine Špancima podelila ukupno dve milijarde i 300 hiljada eura.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *