Profesor se razveo i oženio bivšu učenicu

profesor ucenica
Clive Richards (52), penzionisani profesor etike iz velike Britanije, nedavno se oženio četvrti put i to za svoju bivšu učenicu Jessicu Anderson (18)…
Clive je otac dvoje dece, a vezu sa Jessicom je početo pre dve godine, kada je ona imala 16 a on “samo“ 50. U to vreme on je bio još u braku sa svojom trećom suprugom, a Jessicini roditelji su bili predstavljeni zato što im je ćerka u vezi sa muškarcem koji ima dovoljno godina da joj bude deda. Uprkos svemu, par se venčao u septembru 2010. godine.
“Istina je, u braku smo. Zapravo, u braku smo već godinama, ali to se ne tiče nikoga nego samo nas dvoje“ rekao je Richards. Jessicina majka i očuh nisu bili na venčanju, a nisu bili ni pozvani. Rekli su kako od onda nisu bili u kontaktu s Jessicom.
Jessicinu vezu s profesorom otkrili su 2008. godine nakon što se nije vratila kući iz škole jednog dana. Svojoj majci Frances Hichens (41) poslala je e-mail u kojem je napisala kako se zaljubila pa se preselila svom bivšem profesoru, koji živi u istom gradiću gde i oni. Bivša Richardsova supruga Julia (40) odselila se iz kuće samo tri dana pre nego što se devojka uselila. Sa sobom je odvela i jednog od dva sina koje ima s Cliveom, a starijeg sina Benjamina (14) ostavila je s ocem, piše Daily Mail.

Jessicina majka je bila u šoku zbog veze, a sve je prijavila i policiji. Međutim, policija je izvestila da je pre godinu dana Clive dao ostavku i da nije počinio zločin. Jessica je istakla kako vezu nisu započeli u školi, već kasnije nakon što su se dopisivali e-mailom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *