Privatni detektiv tvrdi da je Madeleine živa i da zna ko je oteo

madelin
Privatni istražioc porodice McCann rekao je policiji da se mala Madeleine, koja je nestala u Portuglau pre skoro četiri godine, nalazi trenutno u Americi i imenovao je dve osove za koje sumnja da su učestvovale u njenoj otmici, piše Britanski The Sun…
36-godišnji privatni detektiv Marcelino Italiano, tvrdi da su Madeleine oteli pripadnici pedofilske grupe s područja portugalske Algarve. Prema njegovim rečima radi o se uticajnim i opasnim pervertitima kojima slučaj Madeleine nije prvi slučaj otmice. Italiano tvrdi kako je njegov život bio u opasnosti jer su otmičari otkrili da su im istražitelji na tragu.

„Znam da su ti ljudi umešani u njen nestanak. Meni je rečeno da bi devojčica mogla biti u Americi. Ne mogu reći kako, ali poznajem te ljude i znam da se mogu nekažnjeno izvući. Mislim da su oteli puno dece, otimaju slabe i ranjive“, tvrdi Italiano i dodaje da su otmičari povezani s portugalskim pravosuđem, ali imaju veze i u Londonu.

„Nemilosrdni su. Dvaput sam bio napadnut tokom istrage. Spreman sam na sve, jer želim da se otkrije istina o tim bolesnim ljudima. Oni moraju biti razotkriveni“, kaže Italiano za Sun te dodaje kako je policiji dao dosije u kojem su sve informacije koje je prikupio tokom istrage. U dosijeu su dva imena uglednih portugalskih biznismena i njihove fotografije koje Italiano povezuje s otmicom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *