Prijava zbog filma o Hitleru i „Slađi“

sladja
Posle 10 dana od incidenta recitatora opštinskog odbora Palilula u Nišu, kada se deo omladine ove organizacije spetljao prilikom recitovanja izreka Zorana Đinjđića na otvaranju izložbe slika povodom godišnjice od premijerove smrti, šala na račun omladinaca se nastavila prošle noći….

Zavitlavanje na račun omladine DS iz Niša, očigledno će dobiti epilog na sudu jer je prošle noći za sada nepoznati elektronski administrator sinhronizovao reči uz sekvence filma o padu Hitlera koji se odigrava u poznatom bunkeru.

Milan Đurđević, predsednik Opštinskog odbora DS Palilula kaže da će advokati podneti prijavu sudu protiv NN lica koji je u istu animaciju uporedio ratnog zločinca sa omladinom DS.

– Moraćemo da zaštitimo integritet jer je ovo prevršilo svaku meru. Razmotrili smo ceo slučaj i saznali da iza prvog snimka nema nikakve političke pozadine, ali ovaj poslednji snimak je krivično delo. Slađana je svašta preživela samo zato što se zbunila, a to svakome može da se dogodi. Čak su joj nudili novac za slikanje, i kako sve to ide. To sve je malo bolesno – rekao je Đurđević.

U ovom montiranom filmu se Hitler positovećuje sa nekim prvakom Demokratske stranke koji na početku traži “Slađu i Dalibora” da navodno sprovedu nekakvu kampanju. Oficiri se preznojavaju pred Hitlerom i ne znaju kako da mu saopšte “da je Slađa pala zato što je imala visoke štikle, a pod je čišćen hemijskim sredstvom Pronto”.

Izvor: Južne vesti

{youtubejw}_gMTJQhqi7g{/youtubejw}

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *