Pravilnik sajta

Istovremeno sa registracijom korisničkog naloga, postajete i korisnik ovog sajta.

Ukoliko se neki korisnik ponaša u suprotnosti sa ovim Pravilnikom, biće upozoren na nedolično ponašanje, a u krajnjem slučaju biće mu zabranjen pristup sajtu, odnosno biće „banovan“. Vlasnici i urednici zadržavaju pravo na „banovanje“ bez upozorenja, ukoliko se korisnik ovog sajta ponaša krajnje nedolično.

Internet Vam pored lične komunikacije omogućava i da učestvujete u diskusiji zajedno sa više ljudi, pri čemu se ovo „više“ vrlo lako može izraziti i u hiljadama. Reč je o Forumu i javnim diskusijama. Način komunikacije je manje ili više isti, čak sva pravila vezana za ličnu komunikaciju i dalje važe u potpunosti ali zbog uključivanja više lica u diskusiju, o nekim stvarima se mora više voditi računa. Naime, sada Vašu poruku ne čita jedna osoba nego svi oni koji posete ovaj sajt.

ZAŠTO POSTOJI PRAVILNIK SAJTA?

Pravilnik se postavlja da bi svaki korisnik ovog sajta unapred mogao da zna šta mora da ispoštuje kao njegov član, da ne bi sebe doveo u situaciju da usled nedoličnog ponašanja izgubi pravo na pristup i korišćenje ovog sajta.

Ukoliko želite da učestvujete u diskusijama, želite nešto da kažete, da iznesete Vaše misljenje, potrudite se da to bude napisano pregledno i razumljivo ostalim korisnicima ovog sajta. Sve poruke za koje urednici utvrde da nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa temom u kojoj su napisane biće odmah obrisane.

Da prilikom pisanja poruka na ovom sajtu ne koriste velika slova, tzv. „All Caps“ pošto se takav način pisanja po Internet bontonu smatra kao vikanje, a i estetski ne izgleda lepo.

ZABRANJENO JE:

1.Upotrebljavati provokativna korisnička imena (nickove), avatare i potpise (signatures).
2.Vređanje administratora sajta. Dobronamerne kritike prihvatamo, a za Vaše primedbe, pitanja, sugestije, pohvale i slično tome možete pisati na naš mail admin@soko-zabava.info
3.Stavljati banere u potpis ili avatar, kao i linkove koji vode na bilo koji drugi sajt ili forum. Ukoliko želite da upišete adresu Vašeg sajta, uradite to u Vašem profilu (stavka Web sajt).
4.Izričito su zabranjene diskusije o politici, kao i rasprave po verskoj osnovi.

– Ukoliko se ne slažete sa ovim pravilima, mi Vas najljubaznije molimo da ne posećujete ovaj sajt ili barem da ne pišete poruke na njemu.
Sav materijal na sajtu je vlasništvo  sajta ili je preuzet sa drugih sajtova uz pismeno odobrenje, pa ukoliko želite da ga koristite na drugom mestu, morate da tražite dozvolu autora ili bar da jasno navedete izvor/pravog autora. Ukoliko smatrate da je neki materijal preuzet sa vaseg sajta bez pitanja, kontaktirajte na na admin@soko-zabava.info pa cemo resiti problem
S postovanjem
administrator www.soko-zabava.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *