Policajac i kolegica vodili ljubav u patrolnom autu

policija
Ljubavne veze na poslu i nisu najsrećniji izbor, ali ako se već ne možete suzdržati, barem budite diskretni. Za to pravilo očito nije čuo mladi policijski par koji je strasti razmjenjivao u patrolnom automobilu uz uključen policijski radio….
Strastvena veza mlade policajke i policajca starih oko 20 godina vrlo brzo je postala javna i glavna vest u argentinskom gradu Rivadaviju. U jednoj od njihovih redovnih ‘ophodnji’ uhvaćeni su u seksualnom činu, tačnije, čuli su ih službenici službe 911. Nakon što je par bez objašnjenja napustio područje jurisdikcije, operator službe 911 pokušao ih je locirati putem policijskog radija koji u sebi ima i sistem Tetra.

Sistem Tetra deo je sistema osiguranja policajaca na terenu koji emituje sve zvukove unutar auta čak i kada je policijski radio isključen. Operator je prvo čuo glasno stenjanje i naloge o menjanju poza, da bi na kraju odslušao celi seksualni čin. Pohotni par priveden je i poslat pred disciplinsku komisiju. Iako su u početku sve poricali, nakon odslušanog snimka priznali su ‘nedelo’.

Nadam se da naši policajci u Srbiji nemaju taj Tetra sistem Wink

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *