Podrška bankaru koji je gledao slike Mirande Ker

Priča da je bankar Dejvid Kili otpušten zato što je tokom radnog vremena gledao obnažene fotografije manekenke Mirande Ker, motivisala je ljude širom planete da mu daju podršku…

i na taj način utiču na njegove poslodavce da ga zadrže na poslu. Na bankarovu stranu stala je i sama Miranda Ker, prenosi „Telegraf“.

Priča da je Dejvid Kili ostao bez posla zbog gledanja fotografija Mirande Ker, motivisala je na hiljade ljudi da mu pruže podršku. Poznati biznis vebsajt „Here is the city news“ pokrenuo je inicijativu da se Dejvid vrati na posao, dok na Fejsbuku postoji nekoliko desetina grupa koje podržavaju ovog bankara. I sama Miranda Ker nije ostala ravnodušna nakon priče da je Dejvid otpušten.

„Čula sam da postoji peticija da Dejvid Kili zadrži posao i naravno da ću je potpisati“, izjavila je poznata manekenka.

Iako je prvobitna vest glasila da je Dejvid Kili ostao bez posla, iz sedišta banke „Makari prajvat velt“ stiglo je saopštenje da je on samo privremeno suspendovan i da će se narednih dana sastati sa svojim nadređenim, kada će se razrešiti njegova budućnost u banci.

U kampanji za podršku Dajvidu navodi se četiri razloga zbog kojih bi trebalo da zadrži posao: deluje kao fini mladić, fotografije koje je gledao nisu bile eksplicitne, već je dovoljno propatio, dok u svetu inače postoji dosta političke korektnosti, pa nema razloga zašto to i sa Dejvidov ne bi bio slučaj

 

Dejvid Kili se „proslavio“ jer je tokom radnog vremena gledao fotografije Mirande Ker i ovaj klip je na „jutjubu“ pogledalo preko dva miliona ljudi. Dejvidova aktivnost bi sigurno ostala nezapažena da u isto vreme njegov kolega nije davao intervju o stanju australijske privrede, tako da se u direktnom prenosu jasno video sadržaj Dejvidovog monitora. I sam Dejvid se u jednom momentu okrenuo prema kameri kada mu je kolega saopštio da je u kadru.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *