Ovo su stvari koje morate uraditi pre smaka sveta!

smak sveta
Harold Camping, vođa američke sekte, pozivajući se na Bibliju najavio je smak sveta za danas, tačnije 21.05.2011 u 18 h, što je za pola sata kod nas. Smak sveta počet će malo pre ponoći po lokalnom vremenu u Jeruzalemu. Camping je najavljivao Apokalipsu i smak sveta već 1994 godine. Kako se tada nije ništa dogodilo, objasnio je to „greškom u izračunavanju”….

„Prorok” najveće sekete na svetu, ovog puta tvrdi da se nije preračunao i vrlo smelo upozorava da će najverniji biti spašeni, a svi ostali bi trebali da se tresu od straha, jer ih čekaju paklene muke.

Svake godine se najavi barem jedan smak sveta. Ova učestala upozorenja na stravično stradanje i odlazak na drugi svet mogu se shvatiti i kao nešto pozitivno. Mogli biste, naprimer, zaista taj dan iskoristiti kao da je poslednji i uraditi sve ono što nikada niste smeli, a hteli ste. Uz napomenu da sve što zamislite uraditi ne učinite na štetu nekog drugog. Možda je to dan kao stvoren da uradite neko dobro delo.

Spisak deset stvari kojih biste trebali uraditi pre smaka sveta:

1. Mama, tata, ja vas volim, bez obzira na sve!

Veliki broj ljudi nesvesno greši stavljajući porodicu na poslednje mesto. Odvojite vremena za članove svoje porodice i vratite ih na mesto koje im pripada. Učinite to bez obzira zaslužuju li to, ili ne.

2. Vodite ljubav

Priuštite sebi užitak sa voljenom osobom zbog kojeg vredi umreti. Pustite mašti na volju.

3. Okušajte se u nekom ekstremnom sportu.

Bungee jumping ili skok s mosta, idealna je prilika da podignete adrenalnin.

4. Osramotite se pred svima

Svaki trenutak možete iskoristiti da ispadnete budala. Trčite goli ulicom ili pokušajte odglumiti scenu iz vašeg najdražeg filma. Delovanje alkohola uvećava izglede vašeg sramoćenja (samo za one kojima ništa pametnije ne bi palo na pamet).

5. Novac vam više ne treba

Novac koji ste skupljali celog života neće vam ničemu koristiti. Umjesto da novac bude na prvom mestu, pronađite ono na šta bi ga mogli potrošiti, a što bi vam donelo pravo životno zadovoljstvo.

6. Pomiri se s prijateljima

Sigurno postoji neko na koga ste ljuti i zbog koga ste se zakleli da mu se više nećete javiti, niti pogledati. Zaboravite na to i javite se,  budite bolji čovek barem zadnjeg dana u životu.

7. Skini teret sa srca

Ne postoji niti jedan šef na svetu kojem njegovi radnici nisu nešto zamerili. Nemate više razlog da šutite. Vrlo smelo iskoristite jedinstvenu priliku i svom šefu recite šta mislite o njemu.

8. Učinite nešto ileglano

Ne morate opljačkati banku, ali možete probati marihuanu. Voziti se bez karte u tramvaju. Skrenuti u desno bez paljenja žmigavca…

9. Napišite priču o svom životu

Kako kaže „pročanstvo”, sutra će neki i preživeti. U slučaju da ne budete jedan od „srećnika”, ostavite trag iza sebe. Napišite priču o sebi, ali bez tajni, sigurno će biti zanimljiva.

10. Napravite ludi party

Pozovite sve svoje drage i manje drage prijatelje. Napravite provod svojih snova uz lude kostime, glasnu muziku i uz omiljeno iće i piće. Uživajte u ostatku života, jer nemate još puno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *