Otvoren konkurs za najbolji posao na svetu

plaza sunce
Švedski magazin „Amelia“ objavio je konkurs za radno mesto ocenjivača kvaliteta usluge na plažama, na koji se već prijavilo više stotina zainteresovanih.

Uslovi koje aplikant mora ispunjavati su: da je u mogućnosti da putuje, da se izležava na ležaljkama, isprobava pića, uživa u masažama celog tela i čita.

Kandidati moraju da znaju da plivaju, treba da budu voljni da rade prekovremeno (naprimer prilikom testiranja pića), i da budu u stanju da ne rade ništa veći deo vremena.

„Primili smo jako puno prijava“, otkrila je urednica magazina Asa Lundegard. Stotine zainteresovanih iz raznih delova sveta prijavili su se za posao u samo nekoliko sati nakon objave oglasa.

Kako magazin „Amelia“ nema dovoljno novinara koji bi mogli da idu na teren i izveštavatju o, recimo, plažama sa najboljom uslugom, odlučili su da angažuju osobu koja će putovati i za njih odrađivati taj posao, javio je Fox News.

Kako je oglas objavljen 1. aprila, mnogi su mislili da je u pitanju šala, ali urednica Lundegard uverava sve da su sasvim ozbiljni u svom naumu, prenose agencije.

Srećni dobitnik posla će morati da putuje četiri sedmice od Kostarike do Cape Towna i na dve još neodređene lokacije u Aziji, a neće mu sve biti zabava i igra, već će stalno moratida piše blog o stečenim iskustvima.

„Želimo da ta osoba sa našim čitaocima deli svoje impresije o dostupnosti plaža, o lakoći upoznavanja ljudi i drugim stvarima“, objasnila je urednica magazina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *