One su jedine ženske šestorke na svetu

sestorke
Sestre Walton su privukle svetsku pažnju još kao djeca, jer su jedine na svetu šestorke koje su sve preživele prvi rođendan. Kažu da su sve različite…

Sestre Walton iz Velike Britanije su prve šestorke na svetu koje su sve preživjele svoj prvi rođendan i jedine su na svetu sve djevojke. Rođene su 18. novembra 1983. godine i danas imaju 27 godina, a za britanske medije su ispričale koliko se razlikuju, iako su skoro sve faze života prošle zajedno.

sestorke

Hannah se rodila prva, a nekoliko minuta nakon nje su usledile Luci, Ruth, Sarah, Kate i Jennie. Sve sestre danas izgledaju drugačije, a pronašle su i različite puteve u karijeri. Četiri sestre još žive u svojoj porodičnoj kući u Wallaseyju s roditeljima, dok su se dve tokom godina odselile.

sestorke

„Jennie je zapravo bila ‘glavna’, jer se prva osamostalila, Luci je kao dete bila jako stidljiva, ali se do sada opustila. Sarah je još najtiša od svih, Ruth voli da šefuje, Kate je praktična, a Hannah je organizovana. Devojke su uvek bile bliske i druže se“, ispričala je njihova majka Janet (58).

sestorke

Hannah je ispričala kako su sve bile veoma slične dok su bile mlađe, pa su ih ljudi teško razlikovali. Dodaje kako se danas može pretpostaviti da su sestre, ali po izgledu više nisu toliko slične jedna drugoj. Luci kaže kako su najsličnije ona i Ruth, kako po izgledu tako i po prirodi. Ruth je rekla kako se ne oseća nimalo drugačije od ostalih vršnjaka zbog toga što ima pet bliznakinja. Kaže kako jednostavno ima pet sestara i to je to.

sestorke

Kate je ispričala kako su ona, Sarah i Hannah veoma slične, a razlikuju se po nekim stvarima od Jennie, Luci i Ruth. Jennie jedina ne živi u Wallaseyju, ali dolazi kući za sve praznike. Za svoje sestre je rekla da su sve potpuno različite, prenosi The Sun.

sestorke

Šanse za šestorke su jedan prema 4,5 miliona, ali bebe često umru odmah nakon što se rode. Takodje, retko koje šestorke sve prežive svoj prvi rođendan. Upravo zbog tih statistika su sestre Walton privukle svetsku pažnju nakon što su se rodile. Začete su veštačkom oplodnjom, a njihovi roditelji nisu radili dok one nisu navršile godinu dana kako bi se o svima mogli brinuti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *