Nova Mis SAD-a je Alyssa Campanella

mis amerike
Nova Miss Universe SAD-a je 21-godišnja Miss Kalifornije, Alyssa Campanella iz Los Angelesa, kojoj je krunu predala prošlogodišnja pobednica Rima Fakih. Alyssa će SAD predstavljati na svetskom izboru za Miss Universe koji će se 12. septembra održati u Sao Paulu, u Brazilu….
mis amerike

Lepotica koja je u vezi sa zvezdom serije „Tudori“ Torranceom Coombsom, nije krila svoje oduševljenje zbog činjenice da je upravo ona ponela krunu i lentu, a na svom Twitter profilu kasnije je napisala: „Ne mogu da verujem da sam pobedila!!! Veliko hvala svima onima koji su me podržali… ne bih ovo mogla bez svih vas!!!“.

mis amerike
Novopečena missica otkriva da su njene strasti hokej i istraživanje svemira, kako je geek kad je reč o istoriji i kako ima ogromnu kolekciju knjiga. Pitanje koje je na izboru žiri postavio ovoj lepotici bilo je treba li legalizovati marihuanu, na što je ona rekla da nije sigurna treba li je legalizovati, ali da je svesna da je marihuana jako bitna svima onima koji je koriste u medicinske svrhe: „Nažalost, mnogi je zloupotrebljavaju i to je razlog zašto sam pomalo i protiv legalizacije, ali medicinski gledano je u redu“.
mis amerike

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *