Neverovatno: Crni roditelji – bela beba

crnce
Britanski bračni par sa poreklom iz Nigerije sa velikim uzbudjenjem je čekao prinovu u svojoj porodici. Ipak, niko nije očekivao da beba ima svetlu kožu, plave oči i plavu kosu…
Novorodjena Nmači Ihegboro je oduševila i genetičare koji sa sigurnošću tvrde da beba nije albino. Njen otac (44) je priznao: “Otkako se rodila, samo gledamo u nju“. Oduševljena majka Andjela (35) kaže: “Ona je prekrasna, čudo od deteta“. Porodica živi u Vulvič, južni London, a sva ostala deca su im crna.
Ben je za tabloid Sun rekao da je bio šokiran kada se rodila Nmači, pa se čak i šalio da možda dete nije njegovo. Nmači, čije ime znači Božija lepota, je zaintrigirala i genetičare u Nigeriji, rodno mesto njenih roditelja, jer ni Ben ni njegova žena nemaju nikakvih rasnih mešanja u porodici.
Njen izgled bi mogli da objasne svetli geni koji preskoče po nekoliko generacija pre nego što se ponovo pojave, rekli su eksperti. Ben je naglasio: “Moja supruga mi je verna. I da nije bila, beba sigurno ne bi izgledala ovako“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *