Neobične priče o neverovatnim svojstvima silikonskih grudi

grudi
Svakakve bizarne priče o neverovatnim svojstvima silikonskih grudi kruže svetom. Silikonski umeci poprimili su gotovo mitološke razmere jer ne samo da povećavaju grudi već i zaustavljaju metke, služe umesto vazdušnih jastuka, a mogu biti i oružje u pravim rukama….

Zmija uginula

Vest o zmiji koja ja ugrizla izraelsku manekenku Orit Fox za grudi, a potom uginula od trovanja silikonom, nedavno je obišla svet u rekordnom roku. Štaviše, vest se proširila tolikom brzinom da je tek nakon nekoliko dana, kad su razni stručnjaci za zmije reagovali, ova priča opovrgnuta.

Udovica Sandi Canesco iz Sidneja u Australiji došla je na ideju da pepeo njenog pokojnog muža Dustin hirurškim zahvatom ubaci u silikon u njenim grudima. Dvadesetšestogodišnja udovica došla je na tu bizarnu ideju kada je razmišljala šta da uradi s kremiranim ostacima pokojnog supruga.

Kraj srca

“Palo mi je na pamet da će mi moj suprug zauvek ostati pored srca ako stavim njegove kremirane ostatke u svoje implantate“, rekla je ona.

Asistentkinja u zubarskoj ordinaciji doktra Ashkan Ghavami, Lidija Karanca preživela je pucnjavu na radnom mestu u Los Anđelesu jer su joj silikonske grudi usporile metak koji ju je pogodio u grudi.

Glavna nagrada

Jedan od kandidata za venecuelansku skupštinu Gustavo Rojas, u nedostatku finansija za svoju izbornu kampanju, odlučio je da prikupi dobrovoljne priloge lutrijom u kojoj su glavni dobitak silikonske grudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *