Nemate devojku? Unajmite lažnu na Facebooku!

cloud
Ako želite promeniti svoj samački (single) status na Facebooku u status da ste u vezi (in a relationship), nova kompanija vam može u tome pomoći. Cloud Girlfriend je kompanija koja je tek pokrenuta i koja će popuniti prazninu u vašem društveno umreženom životu…..
Naime kompanija će za vas kreirati lažni profil devojke koja će komunicirati s vama online tako da svi vaši prijatelji pomisle da ste zauzeti, prenosi Net.hr.

Web stranica koja će uskoro biti pokrenuta donosi korak po korak upute o tome što trebate napraviti:
Korak 1: Definirajte svoju savršenu devojku.
Korak 2: Mi ćemo je stvoriti i oživeti.
Korak 3: Spojite se i komunicirajte s njom javno na svojoj omiljenoj društvenoj mreži.
Korak 4: Uživajte javno u vezi na daljinu sa svojom savršenom devojkom.

Ipak, kako primećuju brojne stranice na internetu, biće vrlo nezgodno pružati ovu uslugu budući da Facebookovi uslovi korišćenja izričito zabranjuju lažno predstavljanje i korišćenje lažnih profila. Dok stranica tvrdi da su “unatoč velikoj potražnji u stanju primiti samo ograničen broj korisnika”, nama uopšte nije jasno odakle dolazi ta potražnja. Iz lenjosti, dosade, od 12-godišnjih geekova? Uostalom, ako želite “devojku na daljinu” zašto sami ne otvorite novi nalog na Facebooku? Zašto koristiti posrednika? A možda možete pokušati nešto još radikalnije, npr. osvojiti pravu devojku? Ali ako je osvojite, ko će onda s njom održavati pravu vezu preko Facebooka?

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *