Menjam mobilni za porše

porshe boxter
Mladić iz Kalifornije star 17 godina postao je ponosan vlasnik automobila “Porche Boxter“, zahvaljujući njegovom starom mobilnom telefonu…
“Craigslist“ je Internet sajt na kojem možete „trampiti“ sve stvari koje vam ne trebaju za druge stvari koje vam za neko vreme isto tako neće biti potrebne…

Mrežu je osnovao Kajl Mekdonald 2005. godine kada je postavio oglas da menja spajalicu. Pet godina kasnije Mekdonald je trampom sa drugim ljudima na mreži postao vlasnik dvospratnice.

Sličnu stvar učinio je i Stiven Ortiz iz Kalifornije koji je na sajt postavio oglas da menja stari mobilni telefon. Godinu dana i četrnaest trampi kasnije, koje su uključivale bicikle, iPod, kolica za golf, laptopove, kao i automobil Ford Bronko iz 1975. godine, Stiven je „naleteo“ na kolekcionara.

Strast ovog kolekcionara, odnosno Ford Bronko, dovela je do toga da Ortiz postane „onaj dečko koji u školu dolazi poršeom“.

Iako su njegovi roditelji ponosni na njega i misle da će „od njega postati odličan biznismen“, Stiven kaže da se „samo trampio“.

“ Craigslist je mesto trampe. Mnogi misle da lažem kako sam došao do kola, ali ne lažem. Stvarno sam se menjao“, rekao je Ortiz, a onda otkrio da je „stari Ford“ vredeo više od poršea.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *