Mali maneken zaplakao usred revije

maneken place
Pariška nedelja mode, na kojoj su predstavljeni muški trendovi za sledeću sezonu, ostaće zapamćen po smelim, muževnim i neobičnim kreacijama, ali i jednom sasvim neočekivanom trenutku na modnoj pisti – dečjim suzama….

Nedelja muške mode nije toliko atraktivna kao nedelja ženske mode, kada kreatori pucaju od kreativnosti i želje da nametnu nove trendove. Ona je više rezervisana za uski krug ljubitelja vrhunskih krpica željnih novih trendova koje će kopirati mnogi komercijalni brendovi.

Dok su neki dizajneri bili smeli i otkačeni, neki od njih, poput brenda Smalto, igraju na kartu svečanih smokinga i odela.

Osim što je njegovu reviju nosio jedan od najzgodnijih manekena, Brazilac Alexandre Cunha za ruku je vodio malenog kovrdžavog modela.

Međutim, za razliku od odraslih profesionalaca koji sve drže u sebi, petogodišnjak je pokleknuo zbog umora i gungule modnog sveta i briznuo u plač.

Pre nego što su sišli s piste, Alexandre ga je podigao u naručje kako bi ga utešio, ali prava uteha došla je ipak nakon maminog zagrljaja i barem polusatnog spavanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *