Ljubav ne zna za granice: 42-godišnja Nemica u vezi sa tinejdžerom (16)

ljubav
Da ljubav ne zna za granice, pa ni one u godinama, pokazuje veza izmedju 42-godišnje Nemice Heidi K. i njenog mladića 16-godišnjeg Marija E….
Ovaj neobični par upoznao se u nemačkom gradu Nürnbergu i to u zajednici Jehovinih svedoka. Mario, učenik za kuvara u srednjoj školi, žalio se kako ima problema kod kuće i s devojkama, a Heidi mu je, kao i cela zajednica pomogla da probleme prebrodi. „Svi smo mu pomagali da reši svoje probleme. Prvih nekoliko meseci našeg druženja bili smo samo prijatelji, a onda je pao prvi poljubac“, rekla je Heidi za nemački Bild.

Puno starijoj ženi ne smeta velika razlika u godinama, a njen novi dečko ima isto godina kao najmlađe od njeno troje dece koje ima iz prošlog braka. „On je toliko iskren i to me apsolutno fasciniralo. Osećaji ne poznaju godine. Moja deca su rekla kako je Mario dosta mlađi od mene, ali poštuju moju odluku i neće mi se mešati u život“, kaže Heidi kojoj je Mario i napisao ljubavnu pesmu u hip-hop ritmu u kojoj odabranici svog srca kaže kako je „najbolje što mu se dogodilo u životu“, navodi Bild.

Mariovi roditelji ne odobravaju ovu vezu, a otac je tražio i sudsku zabranu viđanja njegovog sina sa ovoliko starijom ženom. Međutim, prema nemačkim zakonima svi stariji od 16 godina imaju pravo na seksualno samoopredeljenje tako da je veza potpuno legalna. Međutim, kako tvrde Heidi i Mario, do seksa još nije došlo. „To nije toliko bitno“, istakla je Heidi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *