Kupanje sa polarnim medvedima

kupanje
Na prvi pogled na ovu fotografiju svako bi se zapitao koji roditelj je toliko siguran da ostavi decu da plivaju sa ovim ogromnim polarnim medvedima na rastojanju od samo nekoliko centimetara….
Ali, nije sve tako nesigurno kao što izgleda. Naprotiv, medvedi su odvojeni od dece staklom od pleksigasa debljine 25 centimetara. Medvedi i deca predstavljaju deo jedne prelepe inicijative vlasnika rezervata polarnih medveda “Cochrane Polar Bear Habital“ u Ontariju, Kanada.
Ova inicijativa je pokušaj da se podigne svest za ovim prekrasnim životinjama. Rezervat se brine o medvedima koji su spašeni u divljini i preko dozvole posetiocima da im se približe toliko blizu, vlasnici se nadaju da će se postići razumevanje za ove životinje i da će se smanjiti njihov lov u divljini.
Ove prelepe fotografije je objavio bivši direktor ovog centra, Geri Robičaud, koji je izjavio da se pri njihovom slikanju baš zabavljao. “Uspeo sam da ulovim mnoge reakcije ljudi koji su bili u vodi. Kada si u vodi toliko blizu do ogromnog medveda, nekako zaboraviš da te veliko staklo štiti. Ipak, neka deca jedva čekaju da udju u vodu, a najinteresantniji su roditelji – neki od njih skaču u vodu zaboravljajući i odeću da skinu“, izjavio je Geri za Daily Mail.
kupanje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *