Komšije otkrile da su rodjena braća

komsije
Dva Kanađanina, koji su u detinjstvu završili kod različitih usvajača i odrastali ne znajući šta se događa s ovim drugim, nedavno su u potrazi za porodicom otkrili da je sve što su trebali da učine – da predju ulicu…
Muškarci su se šokirali kad su otkrili da su prve komšije i braća, prenosi Canadian Press. Prvi se iznenadio jedan od braće, Tommy Larkin, kad se razgovarajući sa službenicom u agenciji za usvajanje raspitivao o identitetu svog brata.

– Dala mi je njegovo ime i četiri ili pet puta me pitala poznajem li ga. Rekao sam da ga ne znam, ali ona je uporno ispitivala jesam li siguran da se nikad nismo sreli. Zatim mi je dala njegovu adresu i trenutno gledam u njegovu kuću, rekao je Tommy.

Larkin (30) i Stephen Goosney (29) živeli su sedam meseci jedan preko puta drugoga pre nego što ih je povezala agencija za usvajanje.

– Sve je to bilo prilično emotivno, vidjali smo se gotovo svaki dan, rekao je Stephen. Obojica su rekli da su počeli tražiti biološku porodicu jer su hteli da znaju više o svojoj istoriji bolesti. Još uvek se trude da pronadju ostatak porodice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *