Knjiga “Kondo, Kondo“ Irene Divković Milanović konačno u prodaji

kondo
Knjiga “Kondo, Kondo“ autorice Irene Divković Milanović, čije smo vam delove prenosili do sada, konačno je u prodaji u Hrvatskoj, a u pregovorima je i za Srbiju. Naš portal je spomenut na unutrašnjoj strani omota u “Zahvali medijima“….
Nadamo se da smo pomogli našoj prijateljici Ireni da svoju knjigu što bolje plasira, upoznajući Srpsku javnost o tajnama ex-yu džet seta u odlomcima iz knjige, koje nam je ona slala. Podsetite se OVDE

“Političari, tajkuni, glumci, zvijezde showbiza, košarkaši, tenisači s prostora bivše Jugoslavije od Monaka do Amerike

Knjiga „KONDO KONDO“ od 07.07. u prodaji je na svim kioscima Tiska u Hrvatskoj. Na 256 kolornih stranica, s obiljem fotografija i dokaza, autorica Irena Divković Milanović opisuje neke od najvećih tajni hrvatske i ex-yu elite. Naziv knjige potiče od izraza condominium ili kraće kondo (u Americi condo), u prijevodu etažno vlasništvo. Knjiga se bavi životom sportske, estradne, tajkunske, ali i političke elite s prostora bivše zajedničke države. Čitatelje iz BiH mogu zanimati priče o američkom i pariškom životu i biznisu Gorana Bregovića i Emira Kusturice, Lepe Brene u Miamiju i Monte Carlu, floridske tajne nekadašnje TV voditeljice Mersihe Čolaković, život u Los Angelesu Dijane Bećirović, Naravno, tu je i nezaobilazni Ćiro Blažević, njegove švicarske i floridske tajne te kako je otkrio kinesku viagru za „Hašimagu“…
kondo
U knjizi su skoro podjednako zastupljeni bogati političari s prostora bivše Jugoslavije, prema kriteriju kupnje nekretnina ili biznisa izvan njihovih matičnih država. Tako se može doznati puno o hrvatskim tajkunima i političarima ali i američke tajne političara i tajkuna Bogoljuba Karića, i Nenada Popovića iz Koštuničinog DSS-a, sve o londonskim vilama te Beverly Hills rezidenciji dinastije Mišković – Karić. Tu je i poglavlje o američkom luksuzu doajena jugo diplomacije Budimiru Lončaru ali floridska vila bivšeg kosovskog predsjednika Begjeta Pacollija.
U knjizi je opisano i kako je hrvatski tajkun Luka Rajić kupio švicarski dvorac pokraj Ženeve, ali i nekoliko posve nepoznatih tajkuna koju su milione, zarađene nekim čudom u Hrvatskoj, investirali u američke nekretnine. Također, može se doznati i o vezama srpske i hrvatske elite, kao u slučaju bivšeg predsjednika Crvene zvezde Dan Tane i hrvatskih tajkuna Perenčević.

kondo

Čitatelji mogu pročitati i kako Brega škrtari na temeljnom kapitalu u svoje tri pariške firme ali je zato galantan prema supruzi Dženani. Njezina je pariška firma Tuke osnovana s preko 860.000 eura početnog kapitala. Tu je i priča o Bregi piratu koji je hrvatske naivce stavio na jelovnik praškog restorana Luka Lu Vese Đorema.
Opisane su Kusturičine francuske adrese, pariški stan te režiserova kuća u Normandiji u blizini nekadašnjeg dvorca francuskog kralja.
U rubrici KONDO ESTRADA opisan je i put Dragane Mirković od „Južnog vetra“ do austrijskog dvorca Ebenfurth, ali i skromni američki život Tajči i Ljiljane Nikolovski, bivše pjevačice Magazina. Jedno je poglavlje posvećeno životu Sanele Ćatić Jenkins od opkoljenog Sarajeva preko Londona do vile u Malibuu, uključujući i slike njezine raskošne L.A. rezidencije.
U rubrici KONDO SPORT opisani su američki životi i vile nekadašnjih košarkaških zvijezda Rađe, Kukoča, Divca, Vrankovića, Jarića ali i skromna floridska vila koju je legendarni Dražen Petrović na kredit kupio neposredno prije smrti.
Riječju i slikom dočarane su Monaco nekretnine Novaka Đokovića, Ivice Kostelića, Ivana Ljubičića. Opisan je i život i biznis Monike Seleš u floridskoj Sarasoti.
U knjizi se može pročitati o usponu i padu rođenog Banjalučanina Ivana Rubelja, zagrebačkog kralja ćevapa, koji je lovu zarađenu za roštiljem investirao u skupe Miami nekretnine, a potom proputovao pola svijeta.
U rubrici KONDO GLUMCI čitatelji će pročitati (i vidjeti) kako i gdje u Hollywoodu živi Mira Furlan, odnosno sve o Los Angeles životu i vili Radeta Šerbedžije. Doznat će i za podstanarski život u New Yorku Slavka Štimca.
KONDO KONDO obrađuje i pikanterije iz života glavnog junaka Severininog srca, tajkuna Milana Popovića.
Za ljubitelje klasike i jedna priča o Ivi Pogoreliću, gdje je i kako živio u New Yorku te kako danas živi u švicarskom selu pokraj Lugana.
Od tajkuna piše se u rasponu od Hrvata Luke Rajića, rođenom pokraj Konjica, a koji je kupio dvorac pokraj Ženeve, do srpske dinastije Mišković i njihovim londonskim i Beverly Hills vilama. BiH čitatelje mogu još zanimati i „američke“ priče o Arneli Konaković, Vladi Pravdiću ali i kako su Brena i Boba Živojinović dali krila gazdi Red Bulla, vlasniku bivšeg Titovog aviona.
Irena Divković Milanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *