Kanadjani znaju gde će na šišanje!!!

frizer
Novi frizerski salon se otvara u Winnipengu, Kanada, koji će biti orijentisan uglavnom za muške frizure. U novom salonu koji nosi naziv “Scandalous Barber“ radiće žene koje će na sebi, u početku, nositi samo korsete ili grudnjake i odelo, ali vlasnica vremenom to namerava zameniti samo donjim vešom…

Novi frizerski salon “Scandalous barber“ bacio je oko na muškarce kao idealne klijente jer smatra da su predugo zapostavljeni u svetu ulepšavanja. Vlasnica Tara Kardash kaže da će u početku njene frizerke nositi grudnjake ili korsete uz odela, ali sa vremenom bi to zamenila samo donjim vešom.

Novi salon otvoriće se 14. februara i niko mlađi od 18 neće moći da dobije novu frizuru u njemu. Ideja vodilja vlasnice bila je da stvori ambijent u kojem će se muškarci opustiti.+, prenosi Daily Mail.

„Već smo imali gomilu muških posetitelja koji su želeli unapred da dogovore termin“, kaže vlasnica.

Iako je “Scandalous barber“ prvenstveno namenjen muškarcima, i žene mogu koristiti njihove usluge. Radnik obližnjeg salona za tetoviranje Ian Wight kaže da će novi frizerski salon biti dobrodošao u njihovoj četvrti.

„Naš je posao kosa. Ništa više. Nema nikakvih „posebnih“ usluga u našem salonu niti će biti dopuštene“, kaže vlasnica Tara Kardash.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *