Kamera MUP-a snimila seks na parkingu kod Beogradske Arene

pornic
Policijski snimak seksa na parkiralištu ispred Beogradske arene dospeo je na internet…
Snimak je napravljena prošle jeseni, ali policija je sada pokrenula istragu o tome kako je ona procurila u javnost. Snimak traje tri minuta, a na njoj se vide mladić i devojka koji su očito mislili da su se u mraku dobro sakrili i da ih niko neće videti, piše Alo.rs

Seks se vidi samo prva dva minuta,  a nakon toga se kamera okreće na autoput i tu ostaje do kraja. Prizor su snimile kamere koje su postavili još 2009., a njima upravlja centar u beogradskom MUP-u. U policiji kažu da bi njihov službenik mogao odgovarati jer je snimak stavio na internet.
Par sa snimka za sada nije kažnjen. Policija je isto veče poslala ljude na lice mesta ali para tamo više nije bilo. Ipak, da su ih uhvatili, mogli su dobiti prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.

BLUDNIČENJE JE PREKRŠAJ
Oni koji upražnjavaju seks na javnom mestu ni po jednom članu našeg zakona ne bi mogli da podlegnu krivičnoj odgovornosti. Jedino bi prekršajno mogli da odgovaraju po članu 12 Zakona o javnom redu i miru, u kome se kaže da se onaj ko prosjačenjem, skitničenjem ili nepristojnim, drskim ili bezobzirnim ponašanjem ugrožava spokojstvo građana i remeti javni red i mir kažnjava novčanom kaznom do 20.000 dinara ili kaznom zatvora do 30 dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *