Gole žene krive za zemljotrese

devojke
Žene koje se “ležerno“ oblače i važe za promiskuitetne su krivci za zemljotrese u Iranu, tvrdi visok verski lider ove zemlje…
Ovo objašnjenje verskog lidera dolazi posle upozorenja iranskog predsednika Ahmadinedžada, koji predvidja da će Teheran uskoro “sigurno biti pogodjen zemljotresom“, i da 12 miliona žitelja ove prestonice treba da se isele.
“Mnoge žene koje se oblače izazovno i zavode mlade ljude, dovode u pitanje njihovu čest i šire preljubu, utiču na povećanje broja zemljotresa“ , tvrdi iranski verski lider.
U Iranu se očekuje od svih žena da budu pokrivene do “glave do pete“, medjutim mnoge od njih, posebno mlade, se ne pridržavaju strogih pravila i nose normalnu odeću, što je za kontraverznog lidera glavni razlog za moguću katastrofu.
Inače seizmolozi u Iranu već dve decenije predvidjaju da će Teheran u skorije vreme biti pogodjen katastrofalnim zemljotresom. Deo eksperata je izašao sa radikalnim predlogom, da bi Iran trebalo da premesti svoju prestonicu na neko područje koje je manje seizmički aktivno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *