Facebook osveta zbog prevare

Jednom Amerikancu Facebook će do kraja života sigurno biti u pomalo gorkom sećanju, jer se, sada već bivša devojka, sa njim malo poigrla i sve objavila.


Naime, dvadesetosmogodišnji Silvester Porčaje se izvesno vreme na Facebooku muvao sa drugom devojkom, misleći da njegova draga ništa ne može da otkrije.

Ipak se gadno prevao, jer je ona uspela da „provali“ na njegov profil i saznavši da je „vara“, odlučila da mu se osveti.

Vezala ga je lisicama za krevet, a onda mazno pitala jel može da ga fotografiše, na šta je on i pristao ne sumnjajući ništa.

„U jednom trenutku sam hteo da mi skine lisice, a ona je rekla da je izgubila ključ, hladno me pogledala i otišla. Odmah nisam ni shvatio šta se dešava“, ispričao je Silvester.

Trebalo mu je čak 45 minuta da shvati da se ona zaista neće vratiti da mu skine lisice, pa se oslobodio otkinuvši deo krveta za koji je bio vezan.

„Odmah sam je nazvao. Rekla mi je da joj je dosadilo da se igram sa njom i da je došlo vreme da se ona malo poigra. Počela se smejati i poklopila mi slušalicu“.

Kada je i on spustio slušalicu telefon je ponovo zazvonio, a sa druge strane je bio njegov prijatelj koji ga je pitao „zašto je na Facebook okačio fotografije na kojima je go i vezan za krevet“.

Fotografije je ubrzo uklonio, a ceo slučaj je dobio i sudski epilog – devojci je zabranjen prilazak Silvesteru.

Izvor: MONDO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *