Facebook aplikacija koja vam javlja kad je slobodna osoba koja vas zanima

face status
Facebook je lansirao novu aplikaciju idealnu za osobe koji su beznadežno zaljubljeni u osobe koje se nalaze u vezi…
Naime, nakon što se ulogujete na svoj profil, prihvatite pravila korišćenja za “The Breakup Notifier“, izaberete osobu ili više osoba koje želite da špijunirate, a zatim vas Facebook obaveštava istog momenta čim ona ili on prekinu svoju vezu na Facebook profilu. Osim raskida, dobićete obaveštenje o svakoj promeni ljubavnog statusa osobe koja vam se svidja, prenosi britanski Metro.
„Ideju sam dobio jednog petka dok su moja verenica i njena mama pričale o tome kako bi bilo super spojiti njenu sestru s jednim frajerom. Međutim, on je bio zauzet i one su rekle da je to baš šteta. Pitao sam ih da li žele biti obaviještene ako raskine s devojkom, a one su rekle da žele. Tada sam razvio aplikaciju koja je nastala kao šala, ali eto, uložio sam četiri sata u to. Nisam nikome ni rekao do pre koji dan“, ispričao je Dan Loewenherz, koji je osmislio novu aplikaciju.

Dodao je da osim obaveštenja, aplikacija šalje i automatski email u kojem, na primer, piše: „Ćao, Shirley, Joe Shmoe je upravo promenio svoj status veze u ‘slobodan’ iz ‘u vezi’. Baci se na posao! Sve najbolje, The Breakup Notifier.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *