Dobila otkaz jer je preseksi

frances
Nemačka prodavačica u pekari izgubila je posao zbog tuđe ljubomore. Devojka njenog šefa smatrala je da prodavačica izgleda preseksi i tu je priči bio kraj. Nesretna 31-godišnja Frances B. tako je postala žrtva svojeg dobrog izgleda, ali na radnom mestu, na kojem bi se najmanje očekivalo da bi to moglo biti loše po nju.

Punih 13 godina Frances je radila u pekari u selu sa 2.600 stanovnika, a sada tuži šefa na lokalnom sudu zbog otkaza, piše Bild.

‘Za mene je taj posao bio više od same prodaje hleba. Ljudi su dolazili u pekaru da bi kupovali ali i razgovarali i razmenjivali ideje’, rekla je bivša prodavačica. Ipak, njen bivši šef Bernd H. optužio ju je da je krala iz pekare, ali njegova je optužba pala u vodu nakon svedočenja drugih radnika iz pekare, koji su potvrdili da je Frances bila i više nego pouzdana.

frances

Bernd će Frances morati platiti odštetu od 2.500 eura. ‘Verojatno neće na sudu priznati pravi razlog mog otkaza, a to je ljubomora njegove devojke’, rekla je na kraju Frances i dodala koja joj korist od novca dobijenog odštetom, kad je nezaposlena. Bernd na njene tvrdnje odgovara kako je ‘lepota ljubomore u tome što se temelji jedino na glasinama’.

frances

frances

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *