Dečija kolica opremljena savremenom tehnologijom

kolica
Richard Berry, 40-godišnji australijanac, uradio je sve da bi njegovom sinu u dečjim kolicima bilo udobno i zabavno. Opremio ih je tehnologijom kojom se ne mogu pohvaliti ni neki automobili…
Berry je dečija kolica opremio DVD playerom, usisivačem, grejačem flašice, solarnim panelima i satelitskom navigacijom. Kolica su ukrašena tkaninom od tigrovog krzna, imaju svetla kao ona na automobilu iz popularnog filma Knight Rider, kao i registracije sa imenom njegovog sina Harryja. Na ovom „projektu“ Berry je radio godinu dana, pišu novine South Wales Evening Post.

„Svaki put kada idemo u šetnju, prolaznici nas zaustavljaju jer žele detaljnije pogledati kolica. Harry još uvek ne zna koliko su posebna. On i njegova kolica su postali lokalne zvezde“, rekao je Berry. On i njegova devojka Anne-Marie Morgan (40) su kolica kupili za 25 eura posle Harryjevog rođenja u februaru prošle godine.

„Anne-Marie je prvo kupila skupa kolica koja jednostavno nisu bila dovoljno dobra za naše potrebe. Nakon toga sam odlučio da kupimo kolica od samo 25 eura koja sam `sredio` po svojoj volji. Kupio sam veće točkove na eBayu, a iz svog starog kombija sam uzeo držače čaša. Nakon toga sam dodao DVD i MP3 player, kao i svetla, sirenu i grejač flašice. Zadnje što sam dodao na kolica je usisivač i satelitska navigacija, kao i solarni paneli koji pune baterije potrebne za napajanje svih uređaja na kolicima“, objasnio je Berry svoj zanimljivi i praktični projekat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *