20 godina u vezi a spavali sa ukupno 5.485 partnera

veza
Sarah Moore (39) i Geoff Daniels (40) zajedno su već 20 godina, a spavali su s ukupno 5.485 ljudi….
Oni su trenirani seksualni surogat partneri i pomažu muškarcima, ženama i parovima da reše probleme u spavaćoj sobi. Neobičnim poslom bave se 19 godina.

Sarah je spavala s 3.323 muškarca, a razdevičila njih 52 dok je Geoff spavao s 2.162 žena, od kojih su 49 bile device. Proputovali su celi svet zbog klijenata koji imaju nekih seksualnih problema ili su samo prenervozni za prvi seks. Razgovaraju s njima, savetuju ih i podučavaju seksu i masturbaciji.

˝Ne bi menjali posao za ništa na svetu˝, rekla je Sarah. ˝Ponosni smo na naš posao. Nikada nismo žalili ili osećali se loše jer spavamo s tuđim ženama, muževima ili dugogodišnjim partnerima. Ne plaćaju nas za seks samo zato što je nekome zadovoljstvo. Ovo nije prostitucija˝, objasnila je Sarah.

Klijente im šalju lekari. Sa svakim prvo razgovaraju kako bi postavili cilj šta žele u krevetu. Sarah i Geoff upoznali su se na Univerzitetu u New Yorku. ˝Bila je to ljubav i požuda na prvi pogled. Izgubila sam nevinost s 15 godina i tada sam shvatila da želim da mi seks bude veliki deo života˝, dodala je. Zajedno su odlučili da se specijalizuju za seksualne surogate i krenu zajedno u posao.

˝Prijatelji i porodica su mislili kako smo se priključili nekom seksualnom kultu˝, rekla je Sarah. Za vreme obuke učili su ih kako da kombinuju seks s masažom, razgovorom, metodama relaksacije… Znaju kako produžiti seksualni odnos i prebroditi probleme s erekcijom. Pomažu i ljudima koji su bili zlostavljani.

Njen prvi klijent imao je 51 godinu, probleme s erekcijom i mirisom tela, rekla mu je, kao i svakom klijentu, da se prevo istušira. Izvrsno je odradila posao i posle se osećala predivno. Sledeći dan dobila je cveće od klijenta i poruku kako mu je promenila život.

˝Imamo dogovor da kod kuće ne razgovaramo o poslu˝, objasnio je Geoff. Nikada se ne seksaju bez kondoma, a svi klijenti se moraju testirati na polno prenosive bolesti. Geoff i Sarah se testiraju, takodje, svaki mesec. Dnevno svakio primi do pet klijenata koji plaćaju dva sata tretmana oko 300 eura.

˝Najmlađi klijent je imao 19 godina, bojao se seksa. Najstariji je bio 76-godišnjak koga je poslala supruga jer joj se činilo da je izgubiio želju za seksom˝, dodala je Sarah. Svesni su da rade neobičan posao, ali ne bi ga menjali za ništa na svetu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *